Boeing Flight Simulator 2014

Boeing Flight Simulator 2014 3.0

Een flight simulator die maar niet op wil stijgen

Vlieg in zestien verschillen vliegtuigen en neem deel aan twintig missies in Boeing Flight Simulator, een (verre van) gratis vluchtsimulatie voor Android. 

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Meerdere vliegtuigen
  • Verschillende standpunten

TEGEN

  • Slechts twee van de zestien vliegtuigen gratis speelbaar
  • Beperkte brandstof en betalen voor meer
  • Slechte gameplay
  • Graphics

Armoedig
3

Vlieg in zestien verschillen vliegtuigen en neem deel aan twintig missies in Boeing Flight Simulator, een (verre van) gratis vluchtsimulatie voor Android. 

Zestien vliegtuigen, maar eigenlijk twee

Op papier lijkt Boeing Flight Simulator 2014 een prima spel voor luchtvaartliefhebbers en fans van flight simulators. Bestuur zestien vliegtuigen in vier verschillende categorieën tijdens twintig missies. Helemaal leuk, toch?

Helaas laat het spel in werkelijkheid nogal wat te wensen over. Begin je met spelen, dan heb je slechts beschikking over twee vliegtuigen en een beperkte hoeveelheid brandstof. Bij het succesvol voltooien van een missie krijg je weliswaar extra kerosine, maar vaak zal je via een in-game aankoop je tanks moeten vullen.

Dit is het niet het enige waar je voor moet betalen: wil je ook met de andere veertien vliegtuigen de lucht in, dan betaal je maar liefst 1,45 euro per vliegtuig. Kortom, wil je de hele vloot ontgrendelen, dan ben 20,30 euro kwijt. Dat is geen sinecure.

In de missies is het zaak om op te stijgen en veilig naar je bestemming te vliegen volgens de aangegeven route.

Onhandige bediening

Met de on-screen knoppen bestuur je het vliegtuig. Ook is het mogelijk de bewegingssensors van je smartphone of tablet te gebruiken.

De bediening is karig en de gameplay is middelmatig. Vooral het draaien is lastig. Je maakt al gauw ongewenste loopings omdat de bediening gewoonweg niet goed genoeg reageert. Daarnaast is er ook permanent een advertentie bovenin beeld zichtbaar, die afleidt en de boel soms verduistert.

Matige graphics

Mooie graphics kunnen een slechte gameplay verhullen, maar dit is bij Boeing Flight Simulator 2014 helaas niet het geval. Het uitzicht is saai, net als de spelmenu's en eigenlijk alles in dit spel. Alleen de vliegtuigen worden goed weergegeven. Ook is het leuk om je vlucht uit verschillende standpunten te bekijken.

Weer een "pay to play" in de Google Play Store

Boeing Flight Simulator 2014 is de zoveelste toevoeging aan de steeds langer wordende lijst van zogenaamde "pay to play" spellen. Helaas is het spel niet interessant genoeg om je portemonnee voor te trekken. Bovendien zijn de prijzen voor het ontgrendelen van nieuwe vliegtuigen en brandstof exorbitant hoog.

Meeste downloads Actiespellen voor android

Meer
Boeing Flight Simulator 2014

Download

Boeing Flight Simulator 2014 3.0

Beoordelingen about Boeing Flight Simulator 2014